Bel ons! (+31) 0346 72 58 00 of  (+31) 06 1195 54 58

Luxe Vaartocht Vecht

Arrangement Lunch Nyenrode - Rederij De Tijd
  Voor actuele prijzen zie catalogus

Boek een van onze desserts in combinatie met buffet en vaartocht over de Vecht 

Beleef het met ons

Een luxe rondvaart over de prachtige rivier De Vecht die vanaf de stad Utrecht naar het IJmeer stroomt en uitmondt bij Muiden. 

De prachtige omgeving en oude dorpskernen in Oud Zuilen, Maarssen, Breukelen, Loenen, Nederhorst den Berg, Nigtvecht, Weesp zijn een lust voor het oog. Maak kennis met de rijke geschiedenis van de vele grootse buitenplaatsen, theekoepels die vroeger in opdracht van rijke  Amsterdams kooplieden zijn gebouwd.

In de middeleeuwen was de Vecht een belangrijke vaarroute, die met man en macht werd verdedigd, vandaar nog Kasteel Nijenrode en het Muiderslot en Hinderdam in Nederhorst den Berg

De parkachtige tuinen met monumentale bomen en kleurrijke beplanting geven de locaties veel sfeer. Tijdens de vaartochten over de Vecht kunnen we (indien mogelijk en afhankelijk van het arrangement) leuke stops maken bij het prachtige Slot Zuylen en Kaasboerderij De Willigen.

Denkt u aan een boottocht, bijvoorbeeld met de Rivercloud, Silvercloud of MS De Tijd over de Vecht? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan of kijk is op onze arrangementen-pagina. We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden.

Voor meer informatie bekijk onze catalogus 

Catalogus

Bekijk onze catalogus op de iPad of computer

Informatie

 Info
 Algemene Voorwaarden
 Catalogus
 Routebeschrijving 
 Sitemap

Correspondentie

Rederij De Tijd
Diependaalsedijk 1b
3601 GH Maarssen

Telefoon: (+31)0346 72 58 00Telefoon: (+31)06 1195 54 58
Emailadres: info@rederijdetijd.nl

Opstapplaats

Oostwaard 34 MS
Maarssen