Vloot

Maak samen met ons met één van onze schepen een rondvaart over de “Vecht” die door het prachtige groene hart van Nederland loopt!  

Onze vloot bestaat uit drie schepen.  De Silver Cloud, River Cloud en de Time Cloud welk van alle gemakken zijn voorzien.
Arrangementen
0C433012 F74D-463A-92E8-FA88B719923A@2x.jpeg

Silver Cloud

Maak met ons een rondvaart over de vecht.

De Silver Cloud is een rondvaartboot (salonboot) uitstekend geschikt voor rondvaarten over de Vecht en de Loosdrechtseplassen bij minder goed weer.

Voor mindervalide die slecht ter been zijn is er een lift waar alleen de benedensalon bereikbaar mee is. Tevens is er naast naast een toilet ook een invalidentoilet.

Kom tijdens de rondvaart genieten van een een Luxe Bootlunch, Hight Tea of één van onze andere arrangementen.

Specificaties / Huurpijs
8c4a0b17 1e3a-4bb5-bfe5-11aa8de7ea4c.JPG

Let op!
Deze rondvaartboot is niet geschikt voor mindervaliden die slecht ter been zijn of gebruikmaken van hulpmiddelen t.b.v. de mobiliteit.

Time Cloud

Een unieke stijlvolle locatie voor uw feest of bedrijfsuitje!

Onze mooie partyboot (salonboot) “Time Cloud" is een sfeervolle steilsteven van 25 meter lang. Deze partyboot biedt plaats aan maximaal 66 personen

Of het nu gaat om een (in)formele borrel óf een spetterend feest met diner en entertainment? Ons team kan ieder feest tot in de puntjes voor u verzorgen! Wat de aanleiding van uw feest ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos op partyboot “Time Cloud"!

Deze stijlvolle partyboot kunt u zelfs huren als unieke trouwlocatie!

Onze partyboot (salonboot) “Time Cloud" is een unieke stijlvolle locatie voor bijvoorbeeld uw huwelijk, feest, bedrijfsuitje en/of rondvaart over de Loosdrechtse- of Vinkeveenseplassen of de prachtige en unieke Vecht?

Specificaties / Huurpijs
8c4a0b17 1e3a-4bb5-bfe5-11aa8de7ea4c.JPG

River Cloud

Kom genieten op het zonnedek van het uitzicht!

Onze rondvaartboot de River Cloud (salonboot) is uitstekend geschikt voor rondvaarten over de Vecht en Loosdrechtseplassen De River Cloud is voorzien van groot zonnedek waar u kunt genieten van het mooie uitzicht.

Voor mindervaliden die slecht ter been zijn is er een lift (alleen benedensalon bereikbaar) en invalide toilet.

Tijdens één van rondvaarten genieten van een Luxe Bootlunch, High Tea of één van onze andere arrangementen bijvoorbeeld een (in)formele borrel, barbecue óf een spetterend feest met diner en entertainment?

Toch liever een arrangement op maat?
Neem dan contact op met een van onze medewerker. 

Specificaties / Huurpijs

Kantoor

Diependaalsedijk 1b

3601 GH Maarssen

Tel: 0346 725 800

info@rederijstichsevecht.nl

Opstapplaats

Oostwaard 34 MS

3602 AA Maarssen