Bel ons! (+31) 0346 72 58 00 of  (+31) 06 1195 54 58

Onze schepen

River Cloud


Bij mooi weer kunt u vanaf het bovendek van de River Cloud genieten van de omgeving en bij minder mooi weer vanuit de gezellige salon met ruim uitzicht. Een boottocht op de River Cloud is comfortabel varen op een fijn schip dat van alle gemakken is voorzien.

De Silvercloud is geschikt voor grotere gezelschappen. Maximaal 160 personen waarvan 126 binnen.

De Silvercloud is uitstekend geschikt voor feesten, partijen, evenementen.

+ Lees meer ..

M.S. De Tijd


Partyboot M.S. De Tijd is een sfeervolle steilsteven van 25 meter lang. Ruimte genoeg voor een gezellige borrel of een spetterend feest met diner en entertainment. Deze stijlvolle partyboot kunt u zelfs huren als unieke trouwlocatie! Reserveer hier voor een onvergetelijke ervaring op de M.S. De Tijd voor maximaal 66 personen.

Plan nu uw feest, bedrijfsuitje of rondvaart over de prachtige Vecht of unieke Loosdrechtse Plassen en huur partyboot M.S. De Tijd bij Rederij de Tijd.

+ Lees meer ..

Silver Cloud


De Silver Cloud is een rondvaartboot uitstekend geschikt voor rondvaarten bij minder goed weer, waarmee vaartochten gemaakt kunnen worden over de prachtige rivier De Vecht en de Loosdrechtse Plassen. De Silvercloudis is geschikt voor grotere gezelschappen.  Maximaal 160 personen waarvan 104 binnen.

De Silvercloud is ook uitstekend geschikt voor een teamuitje, zakenlunch, brainstormsessie, vergaderlocatie of een productpresentatie.  

+ Lees meer ..

Bekijk ons volledige aanbod!

Al onze arrangementen in één boek.

Bekijk onze catalogus op de iPad of computer

Informatie

 Info
 Algemene Voorwaarden
 Catalogus
 Routebeschrijving 
 Sitemap

Correspondentie

Rederij De Tijd
Diependaalsedijk 1b
3601 GH Maarssen

Telefoon: (+31)0346 72 58 00Telefoon: (+31)06 1195 54 58
Emailadres: info@rederijdetijd.nl

Opstapplaats

Oostwaard 34 MS
Maarssen